LES MURALLES D'ILTURO. Bloc de història i arqueologia de Cabrera de Mar i del Maresme, escrit per Rosa Isabel Garí Lleixa, amb la col.laboració de Joan Francesc Clariana Roig.

dissabte, 6 d’agost del 2011

De quan Vilassar de Mar era San Juan de Vilasar

Fotografies: Josep Garí i Pons
Podeu ampliar les imatges clicant al damunt.
Les presents fotografies, possiblement es varen prendre per reflectir un petit accident de trànsit a la cruïlla anomenada del Sindicat, a Cabrera de Mar (Barcelona), on es troben les carreteres de Vilassar de Mar a Argentona, Cabrera i el Camí del Mig, al costat de la riera de Cabrera, de la que veiem un fragment.
En elles, a més dels entranyables sis-cents de tantes i tantes fotografies de fa unes dècades, hi veiem dos cartells que ens indiquen, l'un Barcelona. Autopista de Peaje" i l'altre "San Juan de Vilasar", que tal era el nom de Vilassar de Mar llavors.
L'autopista del Maresme, abans A-19, va ser inaugurada l'any 1970; totes aquestes dades ens indiquen que la fotografia devia éssar presa en els inicis o mitjan d'aquella dècada.

4 comentaris:

  1. Com m'agraden aquestes fotos,a vegades moments de fan només 40 anys donen sensació de més antiguitat que unes ruines mil.lenaries...

    ResponElimina
  2. Per aquesta cruilla del Sindicat (després de l'Agrupatatas hi passava molt sovint amb el meu 600... Era el pleistozè!

    ResponElimina
  3. Hola, Rafael, jo diria que el món s'ha accelerat molt les darreres dècades, no és sorprenent que aquestes fotografies de fa unes dècades ens semblin mil.lenàries, he, he! Una abraçada.

    ResponElimina
  4. Quanta nostàlgia, Pere Màrtir: et confesso que jo també vaig tenir un sis-cents! Era petit però dur i resistent, bon servei que va fer. Salut!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...