LES MURALLES D'ILTURO. Bloc de història i arqueologia de Cabrera de Mar i del Maresme, escrit per Rosa Isabel Garí Lleixa, amb la col.laboració de Joan Francesc Clariana Roig.

diumenge, 29 de gener del 2012

Fotos pel record: anys seixanta, els Múrex actuen a Cabrera de Mar

Avui, records a dojo pel nostàlgics dels anys seixanta; un grup musical de Vilassar de Mar, anomenat els Múrex actua al cinema de Cabrera de Mar. És la gran dècada d'aquests conjunts que compatven amb un gran nombre de seguidors i seguidores incondicionals: els Sírex, els Brincos, els Pekenikes, els Bravos (i no parlem dels Beatles o dels Rolling Stones), i també un duo, del Duo Dinàmic. I els Múrex a Vilassar de Mar, per què no? Un país que acabava de sortir de l'autarquia i volia modernitzar-se. Veiem al costat una bateria del Conjunt Romaguera, no ens hem oblidat d'ell, un altre dia el farem sortir a l'escenari de nou!

3 comentaris:

  1. Quin record! Crec que d'esquerra a dreta eren en Pallés, en Josep Serra, en Carbó i en Jaume Roura.
    I si efectivament era en Serra (a la foto és el que hi tinc algún dubte), doble record: vaig treballar d'"aprenent" de dibuix i pintura en el seu taller de Vilassar durant els anys 1965/1966. Tot un bohemi!

    ResponElimina
    Respostes
    1. En Vicençs Pallès,en Carbó, el Roure I com no el meu pare el mes collonut en Josep Serra Manent

      Elimina
  2. És fantàstic poder ajudar a recordar els bons moments de la vida! Gràcies per la teva valuosa aportació, Pere Màrtir.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...