LES MURALLES D'ILTURO. Bloc de història i arqueologia de Cabrera de Mar i del Maresme, escrit per Rosa Isabel Garí Lleixa, amb la col.laboració de Joan Francesc Clariana Roig.

dilluns, 9 d’octubre del 2017

L'arqueologia a Cabrera de Mar en PDF


 
Una de les pàgines del llibre


En entrades anteriors, parlavem del Llibre "L'arqueologia a Cabrera de Mar", obra de diversos autors coordinats per Josep M. Rovira Juan: Joan Francesc Clariana, Rosa Isabel Garí, Josep Viñals i el propi Josep M. Rovira; va sortir a la llum amb motiu de la Fira Iberomana d'enguany.
El llibre, però, va ser retirat per l'Ajuntament de Cabrera, un dels seus patrocinadors, en considerar que no cumplia determinats requisits, i suposo que encara resta a les prestatgeries de l'ens municipal.
Per aquest motiu us oferim la versió original en PDF, després d'eliminar, naturalment, les referència a l'ajuntament.
El llibre explica els orígens de l'arqueologia a Cabrera de Mar, els seus protagonistes, els principals jaciments, fotografies inèdites i les reconstruccions en 3D de Josep M. Rovira, que ha anat publicant a la web Patrimoni de Cabrera de Mar i en diversos vídeos.
NOTA: Si bé la producció del programa "Sota Terra" que va dur a terme excavacions a Can Modolell era d'Eudald Carbonell, la direcció dels treballs arqueològics va estar a càrrec de Jordi Alemany (pàg. 128 del llibre).
Entrades anteriors sobre el llibre:
Un llibre sobre l'arqueologia a Cabrera de Mar provoca un conflicte polític polític (1)
Un llibre sobre l'arqueologia a Cabrera de Mar provoca un conflicte polític (2) 

I podeu trobar el llibre clicant aquí: L'arqueologia a Cabrera de Mar

Una de les pàgines del llibre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...